banner2
Öne Çıkanlar toz Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy kayıkhane ÇATAK tesisleri Japonyadan alacağı borç parayı İHH üzerinden Afganistana gönderecek

Minibüs terminalinde telefoncu dükkânını soydular

Merkez Yenişehir ilçesindeki Köyler Minibüs Terminali’nin mescidinden 4 işyerine giren kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, telefoncu dükkânı soydular.

Alınan bilgilere göre olay, Yenişehir ilçesinde bulunan Köyler Minibüs Terminali’nde, gece saatlerinde meydana geldi. Terminal mescidinin penceresinden içeriye giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, mescidin asma tavanını kırarak 4 işyerine girdi.

Bir bakkalda sigara paketlerini poşetlere dolduran hırsız veya hırsızlar, paketleri almadan telefoncu dükkânında bulunan telefonları ve bazı elektronik makineleri alarak kayıplara karıştılar.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, hırsızlıkla ilgili inceleme başlattı.

Telefoncu dükkânı sahibi Hüsnü Akbudak, yaklaşık 15 bin TL civarında zararı olduğunu söyledi.

Mağdur durumda olduklarını belirten Akbudak, hırsızların yakalanmasını isteyerek, “Mescitten girip, 4 dükkanı tek tek açmışlar. Diğer işyerlerinde gıda malzemeleri olduğu için bir şey alamamışlar. Ben de telefon satıyorum. Bütün telefonları götürdüler. Ayrıca bazı elektronik malzemeleri de çalmışlar. Yaklaşık 15 bin TL civarında zararım oldu. Olaydan sonra gelip inceleme yapan polis, rapor tuttular. Zaten mağduruz, burada iş yapamıyoruz. Olan malımız da gitti.” ifadelerini kullandı. (Hamza Adiyaman/Emrah Deniz - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.