banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Minibüs öğrencileri biçti; 1 ölü

Siverek ilçesinde bir minibüsün okula giden öğrencilere çarpması sonucu bir öğrenci hayatını kaybetti, bir öğrenci yaralandı.


Edinilen bilgilere göre, Vali Mehmet Erdoğan Cebeci İlköğretim Okulunda okuyan Samet Kolkıran (9) ve Serdar Aksoy (12) isimli öğrenciler okula gitmek için evden çıktılar.

 Öğrenciler Haliliye Mahallesi 7. sokakta okula gittikleri sırada aniden önlerine çıkan minibüsün çarpması sonucu yere savruldular. Minibüs öğrencilere çarptıktan sonra bir evin duvarına çarparak durabildi.

Kazada Samet Kolkıran olay yerinde hayatını kaybetti, Serdar Aksoy isimli öğrenci ise yaralandı.

Yaralı Serdar Aksoy Siverek Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Kaza sonrası olay yerinden kaçan sürücünün ise polise teslim olduğu öğrenildi.

 Kazanın ardından Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yapıcı, Siverek Devlet Hastanesine gelerek yaralı öğrenci hakkında bilgi aldı, kazada hayatını kaybeden öğrencinin yakınlarına başsağlığı diledi.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 

(Abdurahman Uğurlu - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.