banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Milli eğitim personel alıyor

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü, Başbakanlık Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Müdürlüğü tarafından yetiştirme yurtlarında bakılan ve çocuklardan alınmak üzere İlimiz emrine tahsis edile 12. Derece İlköğretim mezunu (3) üç, 10. Derece Ortaöğretim mezunu (2) iki, toplam (5) beş adet hizmetli kadrosuna sınavla personel alınacaktır.

            Söz konusu sınava müracaat edecek adaylarda aranacak olan şartlar şunlardır:

A- BAŞVURUDA ARANAN ÖZEL VE GENEL ŞARTLAR

1.                   Müracaat tarihi itibariyle, 18 yaşını doldurmuş olmak,

2.                   İlköğretim/ortaokul veya lise/ lise dengi okul mezunu olmak,

3.                   Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Müdürlüğü tarafından illere bildirilen listede ismi bulunmak,

4.                   Yazılı sınavın yapılacağı 18.07.2010 tarihi itibariyle 40 yaşından gün almamış olmak, şartları aranacaktır.

5.                   İlköğretim/ ortaokul mezunu olanlar yalnızca kendilerine ayrılan kontenjan, lise/lise dengi mezunu olanlar ise yalnızca lise/lise dengi kontenjanına müracaat edebileceklerdir.

B- BAŞVURU VE SINAVLA İLGİLİ HUSULAR

1.       Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Müdürlüğünce İlimize gönderilen listede adı bulunanların dışındakilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

2.       Başvurular 22.06.2010 – 02.07.2010 tarihleri arasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Atama Bölümüne EK–1 (İş Talep Formu) ile yapılacaktır. Bu form İl Milli Eğitim Müdürlüğünden temin edilecektir.

3.       Sınav 18 Temmuz 2010 Pazar günü saat 10.00'da İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda Test şeklinde yapılacaktır.

C- BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

1.       İş Talep Formu (İl Milli Eğitim Müdürlüğünden temin edilecek)

2.       Mezuniyet belgesi (aslı veya noter tasdikli örneği)

3.       T.C. Nüfus Cüzdanın aslı ve fotokopisi

4.       3 Adet vesikalık fotoğraf (son 6 aylık)

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.