banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Milli Eğitim Müdürlüğünden haberimize açıklama
Şanlıurfa il Milli Eğitim Müdürü Hanefi Şahin gider ayak bazı okulların A tipten B tipe indirirken, bazılarını ise B tipten A tipe yükselterek okul müdür atamalarında "by pass" taktiğinin oynanacağı iddialarına neden olmuştu. bunun üzerine Milli Eğitim Müdürlüğünden haberimize "özrü kabahatinden büyük" açıklaması geldi. 


İŞTE İL MİLLİ EĞİTİMİN AÇIKLAMASI



Yapılan açıklamayı tarafsız gazetecilik gereği aynen yayınlıyoruz fakat bu açıklamadan sonra yine İl Milli Eğitim sitesinden elde ettiğimiz yeni belgeler ışığında yine sorularımız olacak.

İŞTE YENİ BELGE VE İŞTE CEVAP BEKLEYEN SORULAR:,



  1. Madde’de belirtilen açıklamanıza istinaden 14/10/2010 tarih 29914 sayılı onay ile B tipi olduğunu ve 09/01/2012 tarihinde sehven A tipi olarak yazıldığını ifade etmişsiniz size işte belge 16/06/2011 tarihli Yöneticilerin İsteğe Bağlı Yer Değiştirme ve Yeniden Atama Duyuru ilanında adı geçen okulun kurum tipi yine A olarak açıklanmış ve 2011 Haziran atamasında bu durum düzeltilmeden atama işlemleri sonuçlandırılmıştır.
 

Şimdi yine soruyoruz;

1-      Haziran ayındaki duyuruda’ damı SEHVEN A tipi olmuştur.

2-      Sehven olduğunu varsayalım neden düzeltilme ihtiyacı hissedilmemiş ve bu şekilde takvim tamamlanmıştır.

3-      Haziran döneminde A tipi kurum idareciliğine vasıfları tutan biri olsaydı ve atansaydı B tipi vasıflarına sahip idareci adaylarına bir haksızlık olmaz mıydı?

4-      3.Madde’de belirtilen açıklamaya istinaden duyuru süresi içinde düzeltilmiştir diyorsunuz düzelttiğiniz tarih 18/01/2012 başvuruların başladığı tarih 19/01/2012 yani başvuruların başlamasından 1 gün önce bu düzeltme neden son güne bırakıldı?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.