banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

MİLLİ EĞİTİM ÇALIŞANLARI VEDA GECESİNDE BULUŞTU



Öğrenmenevinde gerçekleştirilen veda gecesine İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, Milli Eğitim Müdür yardımcıları, Şube Müdürleri, Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Davut Kırmızıaslan ile Milli Eğitim çalışanları katıldı.

Gecede, emekli olan Muhasebe Bölümü Şefi Mustafa Şahin, Sınavlar Bölümü Şefi İbrahim Halil Yıldız, Kültür Bölümü Şefi Suphi Yılancı ve Şoför Ümit Ersöz’e İl Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin ve Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Davut Kırmızıaslan tarafından birer plaket verildi.

Burukluk ve mutluluğun bir arada yaşandığı gecede bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, “bugün emekli olan arkadaşlarımız örnek bir memur, örnek bir insan ve örnek bir şahsiyet olarak, görevlerini başarı ile yapmışlardır. Kendilerine bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum, kurumum adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.



Konuşmaların ardından yerel sanatçı İsmail Akagün tarafından seslendirilen bir birinden güzel türkülere,  Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları halay çekerek eşlik ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.