banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Milletvekillerine Yapılan Kıyak Emeklilik Ve Zamma Tepki
1980 ve 2000 yılları arasında emekli olup maaşları eksik olan ve 2 yıldan beri çıkması beklenen intibak yasasının çıkmamasını çok manidar bulduklarını, hükümetin bu konuda çok pasif davrandığını gördüklerini söyleyen Memur Sen Şanlıurfa Temsilcisi Mahmut Atçı; “Söz konusu kendileri olunca hemen harekete geçiyor, halkın kendisi ile ilgili konuları ise ağırdan almaktadırlar.

Toplu sözleşme ile ilgili uyum yasası ise neredeyse 1,5 yıldır çıkmadı. Bu konuda hükümetin olayı ağırdan aldığını görmekteyiz.

Burada yapılan zam bütçeyi etkiliyor mu etkilemiyor mu diye bakmaktan ziyade asıl olan adaletin sağlanmasıdır. Adalet sağlanmıyor. Biz burada ismi adalet ve kalkınma partisi olan hükümet yetkililerinden bizim beklediğimiz adaletin tesis edilmesidir.

Enflasyon oranlarına baktığımızda 2011 yılı için önerilen zam %4 + %4 ve enflasyon farkına bakılıp bunlarında göz önüne getirilmesi ve vicdanları rahat ediyorsa buyursun alsınlar.



Bizim bu hususta sayın cumhurbaşkanından talebimiz bu kanunun onaylanmamasını talep ediyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.