banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Midyat'ta iki aile arasında kavga: 5 yaralı

MARDİN-Mardin’in Midyat ilçesinde birbirleriyle akraba iki aile arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre olay, ilçenin Şırnak Bulvarında meydana geldiği öğrenildi. Aynı mahallede ve birbirine akraba olan Demir ve Tunç aileleri arasında tapu devir işlemlerinden olduğu öğrenilen nedenle tartışma çıktı. Daha sonra iki ailenin yakınlarının da katılmasıyla büyüyen tartışma taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Bunun üzerine mahalle sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirerek olası bir facianın önüne geçildi.Polis geniş güvenlik önlemleri alarak durumu kontrol altına aldı.

Çıkan kavgada, Hasan Tunç (47), Sinan Tunç ((25) ve Enes Tunç (25) ve Zeki Dermir (45), Abdulmuttalip Demir ((25) yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Midyat Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Polis hastane önünde de genmiş güvenlik önemleri aldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. (M.Sait Başaran/Adnan Oğuz-İLKHA)






Anahtar Kelimeler:
MardinKavgaMidyat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.