banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Midyatlı hacı adayları dualarla uğurlandı

Diyanet İşleri başkanlığı kafilesi ile kutsal topraklara gidecek olan 25 hacı adayı için ilçe merkezindeki Hacı Hasan Gündüz Camii bahçesinde düzenlenen törene Midyat ilçe Müftüsü Mehmet Şafi Bilik, hacı adaylarının yakınları ve vatandaşlar katıldı. Hacı adaylarının uğurlanması öncesinde okunan duaların ardından hacı adayları yakınlarıyla vedalaşırken duygusal anlar yaşandı.

Kutsal topraklara gidecekleri için sevinçli oldukları gözlenen hacı adaylarının, ilk kez gidecekleri için çok heyecanlı oldukları görüldü.

Diyarbakır’dan dün 3.kafile halinde kutsal topraklara gidecek  olan hacı adaylarının, hac ibadetini ifa ettikten  sonra  7 Ekim de yurda  geri dönüş yapacakları belirtildi. ( Süleyman Tunç – İLKHA )

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.