banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Midibüsle TIR çarpıştı: 25 yaralı

Şanlıurfa- Gaziantep otoyolunun 45. kilometresinde mültecileri taşıyan midibüsle ile TIR’ın çarpışması sonucu midibüs sürücüsü ile 24 Suriyeli mülteci yaralandı.

Mardin’in Derik ilçesinde 6 bin 500 Suriyeli mültecinin barındığı kampın boşaltılarak çevre illere sevki sırasında, Şanlıurfa’ya mültecileri taşıyan midibüsün, Şanlıurfa- Gaziantep otoyolunun 45. kilometresinde TIR ile çarpıştı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Şanlıurfa- Gaziantep otoyolunda ilerleyen ve mültecileri taşıyan 27 HM 043 midibüse, aynı istikamette seyreden 31 F 0230 plakalı TIR’ın çarpması sonucu meydana geldi.

Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan midibüs, şarampole yuvarlanarak devrilirken, TIR ise bariyerlere çarparak durabildi. Kazada 24 Suriyeli sığınmacı ile midibüs sürücüsü yaralandı.

Kaza sonucu olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken yaralılar Suruç, Birecik ve Şanlıurfa’daki hastanelere kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (Ramazan Casuk-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.