banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

MHPnin Gizli Toplantısı Deşifer Oldu

MHPnin, Ülke çapında görev yapmak Yapan bazi Hakim ve savcılarla, halkoylaması sonrası yapılacak HSYK seçimlerinde atılacak adımları belirlemek uzere Kampa girdiği ortaya Çıktı.

Tarihi halkoylaması sürecinde HAYIR propagandası Yapan Milliyetçi Hareket Partisinin Anayasa değişikliğiyle yapısı değişen Hakimler ve Savcılar Yüksek Kuruluna Üye seçimi konusunda sandıktan evet çıkacağı öngörüsüyle Hareket ettiği ortaya Çıktı. MHPnin Ülke çapında görev yapmak Yapan bazi Hakim ve savcılarla, halkoylaması sonrası yapılacak HSYK seçimlerinde atılacak adımları belirlemek uzere Kampa girdiği öğrenildi.

Sandık SONUCUNU BEKLEMEDEN Kulis

Halkoylaması sonrası yapısı ve işleyişi değişen HSYKya Yeni Gelecek üyeler icin 17 Ekimde Ülke genelinde yaklaşık 11 bin Hakim Sandık başına gidecek. Liste savaşlarına yarışında basta YARSAV ve Cumhuriyet Halk Partisi Olmak uzere referandum Öncesi HSYKnın yapısının değişmemesi Click HAYIR cephesinde yer alan bazi çevreler, Anayasa değişikliğisonrası Harekete geçti Olan seçim sahne. Ayni cephede yararlanılır MHPnin Sandık sonuçlarını safra beklemeden Yüksek Kurula Üye seçtirmek Click çalışma yürüttüğü belirlendi.

KATILANLARIN cogu YARSAV ÜYESİ

MHP, halkoylaması sonrası Yeniden şekillenmesi gündeme Gelen HSYKya Üye seçiminde SÖZ Sahibi olabilmek içinAnkaraGölbaşındaki Patalya Otelinde kamp düzenledi. Ergenekona Üst Düzey eleman kazandırma buluşmaları olarak gösterilen Kent Otel toplantılarının yapıldığı Ikinci Otel olarak bilinen Patalyadaki kampın MHP Grup Başkanvekili Oktay Vuralın liderliğinde gerçekleştirildiği belirtildi. Kampa Ülke genelinde görev yapmak Yapan yaklaşık 160 Hakim ve savcının katıldığı öğrenildi. Referandum sürecinde Siyasi parti görmeme HAYIR propagandası yürüten YARSAV üyesi Hakim ve savcıların da katıldığı belirtilen kampta, Yüksek Kurula Üye seçtirmek Click yapılacak hamleler Masaya yatırıldı. YARSAV listesinden HSYK üyeliğine Aday Olan Sincan 1.Ağır Ceza MahkemesiBaşkanı Hakim Osman Kaçmazın da Patalya kampına katıldığı iddia Edildi.

YENİ ŞAFAK

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.