banner2
Öne Çıkanlar Aşağı Yazıcı İzmir Samsat kapı meydan kulüp Başkanı İstanbul

MHP’den İstifa Edip, AK Partiye Katıldı VİDEO

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, aralıksız süren seçim çalışmaları kapsamında Eyyübiye İlçesine bağlı Hayati Harrani Mahallesinde Mehmet Büyüktimur tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.
Toplantı da yer alan vatandaşlarla tek tek selamlaşan Celalettin Güvenç, konuşmasının başında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde eğilmeden, bükülmeden emanete sahip çıkıldıkça Türkiye’nin büyüyeceğini; yükselişinin durdurulamayacağını ve kimsenin de durdurmaya gücünün yetmeyeceğini belirtti.
Celalettin Güvenç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte devletin herkesi aynı gözle görmeye başladığını ifade ederek, “İnancımız gereği kimsenin kimseye üstünlüğü yoktur, ayrımcılık yoktur, herkes Allah’ın kuludur. Bu işin sırrı samimiyettir, inancımıza, kitabımıza, geleneğimize sahip çıkmaktır; ayrımı gayrımı ortadan kaldırmaktır, insana hizmeti ibadet saymaktadır” dedi.
Bir Oy’un öneminin ne kadar büyük olduğunu belirten Celalettin Güvenç, mahalli seçimlerin sıradan bir seçim olmadığını anlatarak, oy oranını bir puan yükseltilmesiyle şer odakların susacağını ve Türkiye’nin oyuna gelmediğinin göstergesi olacağını söyledi.


Türkiye’nin Garantisi ve Geleceği AK Parti’de
Büyükşehir yasasıyla Şanlıurfa’nın tüm ilçelerinin aynı gözle görülüp, tek elden yönetileceğine değinen Celalettin Güvenç,  insanları ve bölgelerde ayrım gözetmeksizin ibadet aşkıyla eşit ve adaletli bir şekilde hizmet edeceklerini söyledi.
Türkiye’ye ve Şanlıurfa’ya hizmet sevdasının, proje üretme çabasının AK Parti’de olduğunu anlatan Celalettin Güvenç, diğer partilerin ‘AK Partinin nasıl tökezletileceği, dikkatinin nasıl dağıtılacağının’ peşinde olduklarına dikkat çekerek, AK Partinin millete hizmet sevdasıyla çalıştığını vurguladı. 81 ilde AK Partiden başka hiçbir partinin siyaset yapamadığını söyleyen Celalettin Güvenç, “ Türkiye’nin garantisi, sigortası ve geleceği AK Partidedir” dedi.
Milletle kaynaşan, milletin derdiyle dertlenen; ileriyi gören, çalışan, program ve projeler üreten bir belediyeye ihtiyaç olduğunu belirten Celalettin Güvenç, “Allah’a çok şükür bunu yapabilecek; inançlı, liyakatli ve bilgili kadrolar AK Partide var. Nerede bu işleri yapacak birisi varsa da bulacağız. Gençliğimizin, Harran’ın,Mahallelerimizin ve Eyyübiye’mizin buna ihtiyacı var. Gece gündüz bu inançla çalışıyor ve bu yolda yürüyoruz” dedi.
MHP’den İstifa Edip, AK Partiye Katıldı
17 yıl Milliyetçi Hareket Partisine(MHP) çeşitli kademelerde hizmet ettikten sonra istifa ederek AK Parti’ye katılan Mehmet Büyüktimur ise, “Şu ana kadar MHP encümen adayıydım. İki gün önce karar verdim. MHP encümen adaylığından istifa ederek, AK Partiye katıldım. İnşallah bundan sonraki AK Parti İktidarıyla beraber, burada yaşayan insanlarımızın sorunlarını çözme noktasında başkanımıza ve yetkili mercilere ileteceğiz. Belediye Başkan Adayımız Celalettin Güvenç’in geçmişte yaptığı işler ve yapacaklarıyla halkımız refaha kavuşacaktır” dedi.
MHP’den ayrılma sebeplerini dile getiren Buluktimur, yıllarca hizmet ettiği partinin kendisini dışladığını ve ırkçılık yaptığını söyleyerek, “Bir aday kim olursa olsun, herhangi bir siyasi partiden olması önemli değil. Televizyon programlarında çıkıp da kendi projelerini anlatacağına; o partinin bu partinin şu adayı böyle, şu adayı şöyle, böyle kusuru var… Biz hepimiz bu vatanın çocuklarıyız. Beraber yürüdüğümüz insanlara baktığımızda ayrımcılık, dışlama, dil ayrımı; yok Arap’tır yok Kürt’tür;sağdır soldur dediler bizi seksenlere geri götürmeye başladılar. Beni seven ve tanıyanlarla istişare ettim yolum bu değil dedim bu saatten sonra istifa ettim. Bundan sonra AK Partiye ve Celalettin Güvenç’e destek vererek AK Parti’de görev alacağım“ dedi.
AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Toru ise bu katılımın Şanlıurfa’ya katkı ve değer sağlayacağını belirterek, bir kez daha AK Partinin kalesi olan Şanlıurfa’da gönüllerin birlikte olduğunu gördüklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.