banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi Enver Aksak

Erdoğan; önemli kararları açıklayacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kısıklı’daki evinin önünde toplanan vatandaşlara seslendi.

İstanbul Kısıklı'da vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah bu süreci öyle veya böyle atlatacağız. Şu anda gayet güzel bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Hükümetimiz şu anda önemli bir hazırlığın içinde ve çarşamba günü Millî Güvenlik Kurulumuzu toplayacağız. Millî Güvenlik Kurulu'ndan sonra önemli bir kararı açıklayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehitlerimizi gördük değil mi? Şunu unutmayın, şehitler tepesi hiçbir zaman boş kalmayacak. İşte 208 şehidimiz var. Hepsini defnettik ama bilesiniz ki bu halka son değil, bunun devamı da olacak. Biz bu yola böyle çıktık, bu yola böyle koyulduk. Ne dedik? 'Kefenimizi giydik, bu yola böyle çıktık'. Kardeşlerim eğer inanıyorsak muhakkak üstünüz. Biz inanıyoruz ve üstünüz" dedi.

“Yargıda atılan adımlar yoğun şekilde devam ediyor”

"Şu anda yargıda atılan adımlar yoğun şekilde devam ediyor, aynı şekilde emniyet teşkilatında yoğun bir şekilde adımlar atılıyor. Açığa alınanlar ve yeni yeni görevlendirmeler var" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah bu süreci öyle veya böyle atlatacağız. Şu anda gayet güzel bir şekilde çalışmalar devam ediyor. Hükümetimiz şu anda önemli bir hazırlığın içinde ve çarşamba günü inşallah MGK'yı toplayacağız. MGK'dan sonra da bir Bakanlar Kurulu toplantısı yapacağız ve Millî Güvenlik Kurulu ardından Bakanlar Kurulu toplantısıyla da önemli bir kararı açıklayacağız. Şimdi burada açıklamayacağım" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Devlet içinde devlet olmaz. Paralel devlet. Nereden çıktı bu? Dert başkaydı ama ne oldu? Duvara çok kötü çarptılar. Hesabı erken bozuldu. Şimdi bunun bedelini ödeyecekler. Türkiye demokratik bir hukuk devletidir. Demokratik bir hukuk devletinde siz halkı görmemezlikten gelemezsiniz. Dolayısıyla halkın taleplerini bir kenara koyamazsınız. Halkın böyle bir talebi varsa bunun görüşüleceği yer neresidir? Parlamentodur. Bunların, bu alçakların bombaladığı parlamentodan inşallah görüşülmek suretiyle inanıyorum ki parlamentodaki siyasi partiler, bu konuda en isabetli kararı alacaktır ve alınacak böyle bir kararda da onay merci olarak ben kararımı açıklıyorum. Ben idam kararını onaylarım." (İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.