banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

MGK sona erdi, işte açıklama

MGK sona erdi, işte açıklama

4,5 saat süren MGK sona erdi. Toplantı sonrası yazılı açıklama yapıldı

Milli Güvenlik Kurulu toplantısında, terör örgütünün güvenlik görevlilerine, kamu görevlilerine ve sivil halka yönelik gerçekleştirdiği menfur saldırıların ve terör örgütüne karşı yürütülen mücadelenin tüm boyutlarıyla ele alındığı belirtilerek, örgütün hain amaç ve hedeflerine ulaşamayacağı bir kez daha vurgulandı. Terörle mücadelede alınacak ilave önlem ve tedbirlerin değerlendirildiği bildirildi.

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sona erdi. CumhurbaşkanıAbdullah Gülbaşkanlığında Çankaya Köşkü’nde yapılan ağustos ayı olağan toplantısı 4,5 saat sürdü. Toplantıya Orgeneral Necdet ÖzelGenelkurmayBaşkanı olarak ilk kez katılırken, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın yanı sıraKara KuvvetleriKomutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu,Deniz KuvvetleriKomutanı Oramiral Murat Bilgel,Hava KuvvetleriKomutanı Korgeneral Mehmet Erten ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu da ilk kez kurulda hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.