banner2
Öne Çıkanlar Urfa haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği

Mevsimlik işçilerin evleri hazır


Harran girişinde Harran Kaymakamı Serkan Keçeli ve Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz tarafından karşılanan Vali Güvenç, ilk olarak Harran İlçesine bağlı Şahinalan Köyünde, ‘Mevsimlik Tarım İşçileri Çalışma ve Sosyal Hayatları İyileştirme Projesi’ kapsamında mevsimlik işçiler için yapılan prefabrik evleri inceledi. Tamamlanma aşamasında olan evlerin eksikliklerinin en kısa sürede giderilerek bitirilmesi talimatını veren Vali Güvenç, burada bulunan çocuklarla sohbet edip şeker dağıttı.
Vali Celalettin Güvenç, daha sonra Hz. Yakup Kuyusunun çevre düzenlenmesi ve peyzaj çalışması yapılan alana geçerek çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Ayrıca Harran’da tarihi sit alan içerisinde yer alan Emeviler döneminden kalan tarihi yapılarda ve bu yapılara giden yollarda yapılan restorasyon çalışmaları hakkında mühendis ve arkeologlar Vali Güvenç’e bilgi verdi.
Harran Kaymakamlığı Sosyal tesislerine geçen Vali Güvenç, sosyal tesisler içinde yapılan 50 yataklı konaklama merkezinde incelemelerde bulundu. Sosyal Tesislerde çeşitli branşlarda spor eğitimi alan kursiyer çocuklara ayakkabı hediye eden Vali Celalettin Güvenç, spor yapmanın önemine değindi. Harran Kaymakamlığı tarafından tesislerde açılan yüzme kursuna katılan 60 öğrenciyle sohbet eden Vali Güvenç; çocuklara başarılar diledikten sonra ilçeden ayrıldı.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.