banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

Metin Baydilli Resmen görevine Başladı

Şanlıurfa Karaköprü İlçe Belediye binası başkanlık makamında gerçekleşen devir teslim töreninde Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Nihat Çiftçi, Görevi yeni seçilen Metin Baydilliye devretti.

Devir teslim töreninde Metin Baydilli ile beraber başkanlığa aday olan Belediye Başkan yardımcısı İsa Kızıldemirde hazır bulundu.

Devir teslim Töreninde konuşan Eski Karaköprü Belediye başkanı şu anki Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Nihat Çiftçi, Göreve seçilen Metin Baydilli'yi teprik ettiğini söyledi. Karaköprü'de beraber çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Çiftçi; "Metin Arakadaşımız Karaköprü ilçesi için hayırlı olsun" diye konuştu.

Devir teslim Töreninden sonra Başkanlık makamına oturan çiçeği burnundaki başkan Metin Baydilli ise, büyük ve kutsal bir görev devraldığını söyleyerek: "Tüm ekip arakadaşlarımızla bu kutsal görevi üstlendik. hep beraber gece gündüz demeden ilçemize hizmet etmyeye devam edeceğiz. devraldığım bu bayrağı daha yükseklere taşımaya çalışacağım" dedi. 

Kaynak: www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.