banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Urfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

(02,06,206) Türkiye genelinde hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinde hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artarak mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.


Yapılan son değerlendirmelere göre Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı ile Kırklareli, Sakarya, Artvin, Ardahan, Van, Hakkari çevreleri ve İstanbul'un kuzeybatı ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

Marmara: Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kırklareli ve Sakarya çevreleri ile İstanbul'un kuzeybatı ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Az bulutlu ve açık zamanla iç kesimlerinin yer yer parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık zamanla Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin yer yer parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Az bulutlu zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir çevreleri ve Ankara'nın batı kesimleri, akşam saatlerinden sonra Ankara ve Çankırı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Düzce ve Bolu çevreleri, Akşam saatlerinde Kastamonu ve Karabük çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Orta Ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, Artvin çevreleri ve Rize'nin doğu ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu zamanla doğusu parçalı yer yer çok bulutlu, Ardahan, Van ve Hakkari çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava:

Bursa az bulutlu zamanla parçalı bulutlu 34,

İstanbul az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu 30,

İzmir az bulutlu zamanla parçalı bulutlu 35,

Adana az bulutlu ve açık 30,

Burdur az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu 33,

Ankara az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu 30,

Konya az bulutlu zamanla parçalı bulutlu 31,

Bolu az bulutlu zamanla parçalı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29,

Samsun az bulutlu zamanla parçalı bulutlu 26,

Trabzon parçalı ve çok bulutlu 26,

Erzurum az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu 20,

Diyarbakır az bulutlu ve açık 32,

Gaziantep az bulutlu ve açık 33

Siirt az bulutlu ve açık 30,

Şanlıurfa az bulutlu ve açık 36. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.