banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü beş günlük hava sıcaklık tahimlerini yaptı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü beş günlük hava sıcaklık tahimlerini yaptı

Yapılan son değerlendirmelere göre; Sabah saatlerinde Artvin çevreleri, öğle saatlerinden sonra İç Ege (Manisa, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, İzmir ve Muğlanın iç kesimleri), Göller Yöresi (Isparta, Burdur), Batı Karadenizin iç kesimleri (Bolu, Düzce, Karabük), İç Anadolunun kuzeybatısı (Ankara, Kırıkkale, Eskişehir, Çankırı, Konyanın kuzey ve batı çevreleri), Doğu Anadolunun kuzeydoğusu (Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Van, Muş, Bitlis) ile Bursa, Bilecik, Sakarya, Rize ve Artvin çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde Batı Karadeniz kıyıları ile Samsun çevrelerinde yer yer sis görülecek.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. İç bölgelerde mevsim normallerinin 1 ila 3 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredecek.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, sabah saatlerinde Batı ve Orta Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolunun güneybatısında güney ve güneydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı zamanla güneydoğusu çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Bursa, Bilecik ve Sakarya çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı zamanla iç kesimleri çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Manisa, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, İzmir ve Muğlanın iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla Göller Yöresi çok bulutlu, Isparta ve Burdur çevreleri öğleden sonra ve akşam saatlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, zamanla batısı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Ankara, Kırıkkale, Eskişehir, Çankırı, Konyanın kuzey ve batı çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı zamanla iç kesimleri çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Bolu, Karabük ve Düzce çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde kıyılarında yer yer sis görülecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı, iç ve doğu kesimleri çok bulutlu, Artvin ile öğle saatlerinden sonra Rize çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde Samsun çevrelerinde yer yer sis görülecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzey ve doğu kesimleri çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Van, Muş ve Bitlis çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.