banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Mesleki Rehberlik ve Kariyer Günleri

Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile Şanlıurfa Anadolu Lisesi Mezunları Derneği'nin ortaklaşa yürüttüğü, öğrencilerin üniversite ve meslekler hakkında bilgi edinerek doğru tercih yapmaları amacıyla gerçekleştirilen 3'üncü Mesleki Rehberlik ve Kariyer Günleri etkinliği, Urfa City Avm'deki Belediye Konferans Salonunda yapıldı. Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Yüce tepe, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala tarafından açılışı gerçekleştirilen fuarda stantları gezen öğrenciler, 37 üniversite hakkında bilgi aldı. Üç gün süren Fuara katılım sağlayan üniversiteler, kurulan stantlarda üniversitelerini tanıttılar.
Şanlıurfa'da düzenlenen '3'üncü Mesleki Rehberlik ve Kariyer Günleri'nde Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü tarafından açılan Polis Meslek Yüksekokulu tanıtım standı yoğun ilgi gördü. Polislik ve polis olma koşulları hakkında bilgi verilen standı ziyaret eden öğrencilere Polis Koleji, Polis Meslek Yüksekokulları ve Polis Meslek Eğitim Merkezlerine giriş şartları ile ilgili bilgilendirme broşürleri dağıtıldı. Ayrıca ziyaretçilere özel olarak hazırlanan polis şapkası hediye olarak verildi. Stantta kurulan ekranlar vasıtasıyla “Polis” konulu slayt ve videoları izleyen ziyaretçiler görevli polislerle bolca fotoğraf çektirdiler. 
Standı, rehber öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler ziyaret etti. Stantta görevli Polis Memuru Ahmet Gökçe, ziyaretçilerin Polislik mesleğine yoğun ilgi gösterdiklerini belirtti. Ziyaretçiler ise bu tür organizasyonların ilimizde yaygınlaştırılmasını istediklerini belirterek, organizasyon ile ilgili olarak katkısı bulunan herkese teşekkürlerini ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.