banner2
Öne Çıkanlar toz Douglas Tanquee Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy kayıkhane ÇATAK tesisleri

Mescid-i Aksa için Fetih treni yola çıkmıştır

 Filistin’de ve özellikle Mescid-i Aksa’da yaşanan Siyonist vahşete dikkat çekmek ve bu konuda bir duyarlılık oluşturmak amacıyla İstanbul’da Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde Mirasımız Derneği tarafından ‘Aksa İçin Harekete Geç’ programı düzenlendi.  Programa Şeyh Kemal Hatip, BBP Başkanı Mustafa Destici, Erbakan Vakfı Başkanı Fatih Erbakan, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve çok sayıda yerli yabancı davetli katıldı.

Program Sultanahmet Cami Müezzini İbrahim Altuntaş’ın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Selahaddin-i Eyyubi’yi yetiştiren anneler aramızdadır

Programda bir konuşma gerçekleştiren Mirasımız Derneği Başkanı Muhammed Demirci, “Aramızda gecenin bir yarısında Mescid-i Aksa’nın kapılarına kadar giden o kapılarda nöbet tutan cesur yürekler var. Canını malını Kudüs için feda eden insanlar aramızdadır. Her ayın bir gününde ticari kazancını Mescid-i Aksa’ya bağışlayan Müslümanlar aramızdadırlar. Selahaddin’i Eyyubi’yi yetiştiren anneler aramızadırlar. Dünyanın derdini yüreklerinde taşıyan cesur yürekler aramızdadırlar” dedi.”

“Siyonistler Mescid-i Aksa’yı ortadan kaldırmaya çalışıyor”

Siyonist İsrail’in Mescid-i Aksa’yı yok etmeye çalıştığını ifade eden Demirci, “Mescidi Aksa’yı ikiye bölmeye çalışan tamamen ortadan kaldırmaya çalışan İsrai’le sesleniyoruz. Aramızda olan herkes Mescid-i Aksa için haykıracak ve canını malını bağışlayacak cesur yürekliler var. Allah hepsinden razı olsun” şeklinde konuştu.

“Fetih treninin içinde mi yoksa dışında mı olacaksınız?”

Mescid-i Aksa’yı özgürlüğüne kavuşturacak Fetih treninin yola çıktığını belirten Demirci daha sonra, “Mescid-i Aksa’nın fethine hareket eden trenin neresinde olacaksınız? İçinde mi yoksa treni izleyenler mi olacaksınız. Trenin kaptanlık köşkünde yer alacak mısınız? Bu seslerimiz Mescid-i Aksa’ya ulaşacak. Bu gür seslerimiz Aksa’ya ve işgalci İsrail’e ulaşacak ve Mescid-i Aksa’nın fethine vesile olacak inşallah” ifadelerini kullandı.

Kudüs ziyareti için çekilişlerin yapıldığı program Kabe İmamı Ebubekir El Şatiri’nin okuduğu Kur’an-ı Kerim ile sona erdi. (Erkan Yavuz-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.