banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Mersin'de yaşlı çiftin yürek burkan dramı

Mersin merkez Akdeniz ilçesinde tek odalı bir evde yaşam mücadelesi veren Mustafa (85) ve Fatma Şahin (80) çiftinin durumu yürek burkarken,  eşinin yerde yatalak olduğunu belirten Fatma teyze, yetkililerden ve hayırseverlerden yardım talep etti.

Akdeniz ilçesi Karacailyas Mahallesi 2844 sokak 42 numaralı evde yalnız başlarına yaşadıklarını belirten Fatma teyze, eşi Mustafa amcanın felçli ve yatalak olduğunu söyledi.

Hiçbir gelirlerinin olmadığını belirten Fatma teyze, “Bu tek odalı yerde yalnız yaşıyoruz. Hiçbir gelirimiz yok. Eşim felçli ve bakıma muhtaç. Ben ise zaten hastayım, kendime bile bakmakta zorluk çekiyorum. Eşim komşuların verdiği bu şişme yatak üzerine yatıyor. Ben ise yerde yorgan olmadan yatıyorum. Eşim yerde yata yata artık sırtında yaralar çıkmış. Kimsemiz yok. Sadece bir kızım var o da evli. Onunda çocuğunun kalp sorunu var. O da zar zor onunla ilgileniyor. Bizim hiçbir gelirimiz yok. Bakıcı ve hastalık maaşı almıyoruz. Almak için uğraşacak kimsemizde yok. Bizlere Allah için yardım edin.” diyerek çağrıda bulundu.

Mustafa amca ise hasta ve halsiz olduğundan dolayı konuşamazken, komşularının verdiği şişme yatak üzerinde kendinden geçmiş halde uzanıyor olması ailenin yaşadığı çaresizliği gözler önüne serdi.

Yaşlı çiftin komşuları da ailenin maddi durumunun olmadığını, hasta olduklarından dolayı bakacak ve tedavilerine yardım edecek kimsenin de bulunmadığını, yetkililerin bir an önce aileye yardım etmeleri gerektiğini söylediler. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.