banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Mersin'de 3 yol daha karayolu ağına alındı

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın milletvekili adaylığı döneminde hız kazanan karayolu çalışmalarına yenilerinin eklendiği belirtildi. Elvan'ın girişimleri ile 3 farklı yolun daha Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından inşa edileceğini ifade edildi.

AK Parti Mersin İl Başkanlığından yapılan açıklamada, karayolu projelerin hız kazandığı ifade edilen açıklama devamında, "Eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Milletvekili Lütfi Elvan'ın Mersin'e gelişinden sonra şehrin problemleri bir çözülüyor. 1 Kasım seçimleri öncesi çok sayıda proje Elvan'ın girişimleriyle hayata geçti. Özellikle karayolu projelerinde çalışmalar hızlandı, Mersin'in birçok noktası şantiyeye döndü. Son olarak 3 farklı yol için müjdeli haber geldi. Elvan'ın girişimleri sonucu Tarsus-Çamlıyayla yolu ayrımı Eshab-ı Kehf yolu, Fındıkpınarı-Tepeköy yolu, Gülnar -Büyükeceli güzergahındaki 34.2 kilometre uzunluğundaki yol karayolu ağına alındı. Bu yollar Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilecek ve standartları yükseltilecek." denildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.