banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik HAMEDO Yayladağıspor

Mersin Valisi Güzeloğlu Güvenç'i Ziyaret Etti

Vali Güzeloğlu’nu Başkanlık makamında ağırlayan Başkan Güvenç, birlikte bir süre sohbet ettikten sonra açıklamada bulundular.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Güvenç, “Şanlıurfa’nın çok değerli bir evladı, bizim meslektaşımız, uzun yıllardır dostumuz, kardeşimiz, Hasan Basri Güzeloğu’nu ilimizde görmekten büyük onur ve kıvanç duyuyoruz. Söylediği güzel sözler ve gösterdiği teveccüh için teşekkür ediyoruz. kadirşinaslık gösteriyor.İnşallah Hasan Basri Güzeloğu’da önemli hizmetlere ülkemiz adına ilimiz adına devletimiz adına yapacaktır. Kendisine ben hoş geldiniz ve başarılarının devamını diliyorum.Mesleğimizde önemli işler yapıyor ve önemli işlere yapmaya devam edecektir.Kendisine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’i Başkan olarak görmekten duyduğu memnuniyeti aktaran Vali Güzeloğlu, “Bugün memleketim olan Şanlıurfa’da olmaktan ve çok değerli meslektaşımız ve artık başkanımız sayın Celalettin Güvenç beyi ziyaret etmekten büyükşehir belediye başkanı olarak kendisini görmekten memnun oldum ve mutluluk duyuyorum” dedi.

Başkan Güvenç’in Şanlıurfa’ya önce Vali olarak ve şimdi de Başkan olarak hizmet edeceğini söyleyen Vali Güzeloğlu, “Tarihi geçmişi kültürel birikimi medeniyet tarihine katkısı ve zenginliği, insan güzelliği ile Şanlıurfa’mız yeni büyükşehir yasası ile değerli başkanımızın yönetimi altında çok daha güzel bir geleceğe doğru yol alacağına ve Urfa’mızın hizmet noktasında da inşallah yeni dönemde çok güzel bir geleceğe başkanımızla birlikte yol alacağına dair kesin inancımı paylaşmak istiyorum.Yeni dönemin kendisine Şanlıurfa’mıza hayırlı ve uğurlu olmasını özellikle diliyorum. Büyükşehir ölçeğinde Şanlıurfa’nın hem bölgenin kalkınmasına hem Türkiye’nin gelişmesine ve GAP projesiyle uluslar arası alanda öne çıkan kimliği ile çok iddialı bir geleceğe doğru yol alacağının da altını çizmek istiyorum. Memleketimde olmaktan ata baba toprağında bulunmaktan hemşerilerimle kucaklaşmaktan ve son yerel seçimlerde belediye başkanı olarak seçilen değerli sayın başkanımızı yeni görevinde makamında kutlamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu vesile ile tekrar hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Mersin Valisinden Şanlıurfa Müftüsü İhsan Açık'ı  ziyaret etti.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Şanlıurfa İl Müftülüğüne nezaket ziyaretinde bulundu.

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu geldiği memleketi Şanlıurfa'da İl Müftülüğüne nezaket ziyaretinde bulundu.

Şanlıurfa İl Müftüsü İhsan Açık’ı ziyaret eden Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, memleketi Şanlıurfa’da bulunmaktan ve İl Müftüsü İhsan Açık’ı ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Açık  şöyle konuştu: “Sayın Müftümüz Mersin’de beni ziyaret etmişti. O zaman Urfa’ya geldiğimde müftülüğü ziyaret etme sözü vermiştim. İşte bu sözü yerine getirmekten ve memleketim olan Şanlıurfa’da bulunmaktan çok mutluyum"

İl Müftüsü İhsan Açık da Mersin Valisi Güzeloğlu'nun kendisini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.