banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Şanlıurfaspor

Şanlıurfa'da Paralel Yapıya yeni operasyon: 45 gözaltı

Mersin merkezli 14 ilde gerçekleştirilen Paralel Yapı operasyonunda, 45 kişi gözaltına alınırken 42 kişinin de arandığı bildirildi.

Mersin merkezli ‘Paralel Yapı’ operasyonu: 45 gözaltı
Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Mersin merkezli 14 ilde eş zamanlı Paralel yapı operasyon düzenlendi. Operasyonda 45 kişi gözaltına alınırken 42 kişinin de arandığı belirtildi.

Terörle Mücadele ve KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince sabaha karşı Mersin, İstanbul, Ankara, Adana, Gaziantep, Osmaniye, Kahramanmaraş, Nevşehir, Şanlıurfa, Elazığ, Kayseri, Antalya, Hatay ve Kahramanmaraş illerinde düzenlenen operasyonlarda, aralarında Mersin eski İstihbarat Müdürü Ali İhsan Kaya'nın da bulunduğu 45 kişi gözaltına alındı.

Devam eden soruşturma kapsamında 42 kişinin de arandığı belirtilirken, operasyon kapsamında birçok okul, dershane, şirket ve derneklerde de arama yapıldı.

Şüphelilerin örgüt üyeliği, yöneticilik ve örgüte maddi finans sağlamakla suçlandıkları belirtilirken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.