banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç Şanlıurfa Balıklıgöl

Mersavi Aşiretinde Bayramlaşma

Şanlıurfa Valiliğinin ön tarafından bulunan Mersavi İşadamı Hc. Halil Demir'e ait Cumhuriyet meydanında bir araya gelen Mersavi Aşireti Üyeleri birlik ve beraberlik görüntüsü verdiler...

Yüzlerce Aşiret mensubunun katıldığı bayramlaşma Sabah Saat 9:00'da Başladı. yaklaşık iki saat süren bayramlaşama programına Şanlıurfa'daki Mersavi Aşireti Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun, KAŞİP Başkanı N. Hakan Aydın, Aşiret mensubu olan belediye meclis üyeleri; Şıhmüslüm Korkmaz, Sabri Yetim, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Bahattin yıldız, siyaset bilimci ve sosyolog Mustafa Yavuz, Gıda toptancılar dernek başkanı Mehmet Emin Demirel, İnşaat işçileri Dernek Başkan vekili Mustafa Yıldırım, Mobilya kooperatif Başkanı Osman Polat, Hemofili Dernek Başkanı Ali Yıldırım, Fırıncılar Odası Başkan Vekili Nusret Kaya, Spor Adamı Said Akdağ İşadamları, AK Parti yönetim kurulu üyesi Mehmet Ali Eskiler, Muhtarlar ve düşünce adamları katıldılar.

Mersavi Aşireti Bayramlaşma programına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet E. Fakıbaba da katıldı.

 Sabah 09.00’da başlayan ve aşiret üyelerinin birbirleriyle hasret gidermesine vesile olan bayramlaşma töreni Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve okunan duaların ardından saat 12.00’de son buldu. Şanlıurfa’daki 32 Mersavi köyünden gelen aile üyeleri bir dahaki toplantıda buluşmak üzere alandan ayrıldı.

 

Haber: Mehmet Guli Aslan / www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.