banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Mersavi Ailesi AK Parti Adayını Ağırladı

Akşam saatlerinde düzenlenen köy toplantısına Milletvekili Adayı Mazhar Bağlı yanı sıra Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü İlçe Başkanı Av. ahmet Aksoy, Eski Belediye Başkanlarından Uğur Esat Akgöl, Köy Halkı ve çok sayıda Mersavi ailesinin ileri gelenleri katıldılar.

Toplantıda katılımcılara hitap eden Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Köy toplantısını düzenlediği için ev sahibi Mehmet Ali Eskiler'e teşekkür etti.

Bu seçimin çok önemli olduğunu dile getiren Bağlı; "Eski Türkiye'de sabah kalktığımızda bizim nasıl düşüneceğimizi medya karar verirdi. medya yazardı biz de öyle inanırdık. Akşam aynı şekilde göreceğimiz rüyayı bile onlar belirdi. Ama AK Parti ile birlikte Medya vesayeti gibi yüzlerce vesayete son verildi. Bu seçim'de de hala devam eden vesayetlerin tamamen ortadan kalkması için bir oyun ne kadar önemli olduğunu hepimiz görüyoruz. Sakın benim oyumun ne önemi var demeyin. Sandığa gidin oyunuzu kullanın. Sandığınıza sahip çıkın" diyerek toplantıya katılan köy halkından oy talep etti.

Toplantıda Ev Sahibi Mehmet Ali Eskiler ve Karaköprü İlçe Başkanı Av. ahmet Aksoy'da birer selamlama konuşması yaptılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.