banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Merdiven boşluğunda intihar etti

Şanlıurfada Mustafa Borgüç adlı  genç bir iş merkezinin merdiven boşluğunda ip ile kendisini asarak intihar etti. Cumhuriyet Caddesi’nde sabah saatlerinde meydana gelen intihar olayında hayatını kaybeden Mustafa Borcgüç (22) adlı gencin cesedi otopsi yapılmak üzere hastane morguna götürüldü.

Aldığımız bilgiye göre, intihar olayı sabah saatlerinde Bamyasuyu Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Paflar İş Merkezi`nde meydana geldi. İş Merkezine gelenler, 3. katın merdiven boşluğunda intihar etmiş bir gencin cesediyle karşılaştı. Durumun ihbar edilmesinin ardından olay yerine gelen polisler, iş merkezine kimseyi almayarak inceleme başlattı. Yapılan incelemede, isminin Mustafa Bocgüç olduğu öğrenilen ve kimsenin tanımadığı gencin, iş merkezinin 3. katındaki merdiven demirlerine çamaşır ipi ile kendisini asıp, merdiven boşluğuna bırakarak intihar ettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan inceleme sonrası Bocgüç`ün cesedi merdiven boşluğundan alınarak cenaze aracı ile otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne morguna gönderildi. Polis intiharla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

 

Uğur Budak / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.