banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Memurların, TOKİ Maşuk Konutları Kurası Çekildi



Memur-Sen Şanlıurfa İl Temsilciliği ile TOKİ arasında yapılan anlaşma çerçevesinde, sendika üyesi memurlara yönelik Karaköprü Beldesi Maşuk mevkiinde yapımı büyük oranda tamamlanan konutların kura çekimi, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Belediyesi Eski Nikah ve Konferans Salonunda düzenlenen kura çekimi töreni Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı.

Kura çekimi öncesi bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, kura çekinde evleri çıkan ailelerin mutlu ve huzurlu bir şekilde evlerinde oturmaları dileğinde bulundu.

Kura çekimine Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, Memur Sen Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Ahmet Kaytan, Memur Sen Şanlıurfa İl Temsilcisi Mahmut Atçı, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Genel Başkanı Mustafa Yavuz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve Memur Sen üyeleri katıldı.

Öte yandan iki tip şeklinde yapılan konutlarda birinci tip evlerin 83 metre kare ve 2+1 ile 146 metrekare ve 3+1 şeklinde olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.