banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Memur Sendikaları İstişare toplantısı Urfa'da Yapıldı


Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, Memur-Sen tarafından düzenlenen Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye" sloganıyla 81 ilde düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Toplantıya Bakan Çelik’in yanı sıra Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci katıldı.
Açılış konuşmasında Faruk Çelik yaptığı açıklamada “Memur Sen demokrasi mücadelemizde son derece önemli sorumluluklar üstlenmiş olan bir sivil toplum kuruluşu bir konfederasyon. Türkiye’nin demokratikleşme süreciyle ilgili baktığınız zaman Memur Sen’in tüm bu değişim ve gelişim süreçlerinde temel taşı görevini yaptığını hepimiz görmekteyiz. Memur sen’in amacı Türkiye’nin birliği beraberliği ve kardeşliğiydi hükümetimizin amacı da birliği kardeşliği sağlamaktı Allah’a şükür o idealler doğrultusunda kamu çalışanlarımıza çok şükür imkanlar sağlama durumunda oldu” dedi.
Türkiye’de sağlanan istikrar ve huzur ortamının bozulmaya çalışıldığını anlatan Çelik, “Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Faruk Çelik, “4’üncü partiyi meclise sokabilirsek o zaman bu istikrarı bozabiliriz, bu insanlardan kurtulabiliriz projesini ortaya koydular. Onun için 4’üncü parti meclise girdiği gece barajı geçtiğini gördüğünüz gece CHP ve MHP milletvekilleri bunları nasıl sarstık dediler. Oysa CHP bu ülkede, özellikle bu bölgede 50-60 yıl statükonun temsilcisiydi. HDP ise bu statükonun peşine takılan statükonun göbeğindeki partidir. Türkiye’de Tayyip Erdoğan’ın vermiş olduğu mücadele bu statükolardan kurtulma mücadelesidir” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.