banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Mehtap Ardan arsızlık!

Mehtap Ardan arsızlık!

Yeşilçamın erotik birçok filminde oynayan Müjde Arın kardeşi Mehtap Arın, gösteri yapmak üzere gittiği bir ilköğretim okulunda “aleyküm selam” hazımsızlığı yaşandı.

Önceki gün Bayrampaşa Altıntepsideki Şair Baki İlköğretim Okuluna giden tiyatro ekibinde bulunan Mehtap Ar, sınıfları dolaşırken olay çıkardı. İddialara göre; Mehtap Ar, girdiği 8. sınıflardan birinde çocuklara ‘merhaba şeklinde selamladı. Öğrenciden M.S., “aleyküm selam” şeklinde selamlamaya karşılık verince Mehtap Ar adeta küplere bindi. Öğrenciye, “Burası neresi de sen aleyküm selam diyorsun” şeklinde çıkışan Ar, bununla da yetinmeyip öğrenciye hakaretler yağdırdığı iddia edildi

“BURASI MEDRESE Mİ SİZ BÖYLE SELAM VERİYORSUNUZ!”
Sınıfın diğer bir öğrencisi S.B. de, arkadaşı M.Sye destek çıkınca Mehtap Ar, “Burası cumhuriyet okulu aleyküm selam diyemezsiniz” dedi ve S.B. isimli öğrenciyi tartaklamaya çalıştı. Mehtap Arın ayrıca, “Biz Aleviyiz bundan sonra derslere Alevi konularını sokup Alevi dersleri vereceğiz” şeklinde konuştuğu da iddia edildi.

Mehtap Arın tartakladığı öğrenci S.B. yaşadıklarını şöyle anlattı: “Bizim dersimiz boştu arkadaşlarımızla sınıfta sohbet ederken Mehtap Ar sınıfa girdi. ‘Merhaba dedi. Bir arkadaşımız ‘aleyküm selam deyince, birden sinirlenerek, ‘Burası cumhuriyet okulu nasıl aleyküm selam dersin dedi. Sonra hakaret etmeye ve tehdit yağdırmaya başladı. Ben ‘Aleyküm selam diyince ne oluyor dediğimde hışımla üstüme gelerek, ‘Burası medrese mi de öyle konuşuyorsunuz. Gel bakayım buraya seni müdüre götüreceğim diyerek kolumu sıktı. Ama ben dediğini yapmadım. Sonra yardımcıları ‘boşver deyince kolumu bırakıp tehdit ede ede sınıftan çıktı. Daha sonra müdür yardımcımız Faruk Hoca ve müdiremiz Meral Hoca sınıfa gelerek olayı dinledi. ‘Mehtap Hanıma niye böyle saygısızlık yapıyorsunuz diyerek bize kızdılar.”

OKUL MÜDİRESİ: BÜYÜTÜLECEK BİR OLAY YOK
Şair Baki İlköğretim Okulu Müdiresi Meral Turgay, yaşanan olayı doğrulayarak, “Mehtap Hanım MEB tarafından onaylı oyunları okullarda oynuyor. Bir tiyatro gösterisi hakkında bilgi vermek için okulumuza gelmişti. Sınıflardan birinde ufak bir tartışma yaşanmış, öğrenciler Mehtap Arı tanımamışlar. Büyütülecek ve önemli bir konu değil” dedi.

ÜSAME KARAKIŞ / AKİT
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.