banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Mehmet Yavuz seçim sonuçlarını değerlendirdi



HÜDA PAR’ın desteklediği Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mehmet Yavuz, 2015 milletvekili seçimleri için değerlendirmelerde bulundu.

Yoğun bir seçim maratonunu geride bıraktıklarını belirten Yavuz, seçim sonuçlarının tüm Türkiye’ye ve İslam âlemi için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Almış oldukları 6 bin 300 oyla ilk defa girmiş oldukları Genel seçimlerde hayırlı bir giriş yaptıklarını belirten Yavuz, seçimlerde oylarıyla hem de gönülleriyle kendisini destekleyen herkese teşekkürlerini sundu.

Gücünü inancından alan bir davanın mensubu olarak halkın hem dünya hem de ahireti için çabaladıklarını ifade eden Yavuz, daha önce de belirtmiş oldukları gibi her türlü sonucu olgunlukla karşılayacaklarını ifade etti.

Yavuz, “Beklentilerinin biraz daha yüksek oy almak idi. Fakat bizler görevlerini yapmakla mükellef olan ve sonuçları Allah’a bırakan inançlı insanlarız bu durumda seçim sonucunu ve seçim sonucunda ortaya çıkan tabloyu olgunlukla karşıladığımızı belirtmek istiyoruz.” Dedi.

Türkiye geneli oluşan siyasi tablonun; çok farklı siyasi süreçlerin arifesine gelindiğinin göstergesi olduğunu belirten Yavuz, bu farklı süreçlerden dolayı kısa bir zaman içerisinde tekrardan halkın içerisinde olacaklarını söyledi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.