banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Enver Sedat Yahlizade Kesmetaş köyleri Taşlıdere

Mehmet Özhaseki ve Yusuf Yılmaz Balıklıgöl'de

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Şanlıurfa’nın inanç merkezi olan Hz. İbrahim’in doğum yeri Dergah (Balıklıgöl) ı ziyaret ederek balıklara yem attılar.

 

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın davetlisi olarak Şanlıurfa’ya gelen iki büyükşehir belediye başkanına, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Eşi Gül Fakıbaba ve Başkan Yardımcısı M.Emin İzol eşlik etti.

 

BALIKLIGÖL’Ü GEZDİLER; BALIKLARA YEM ATTILAR

Akşam yemeğinin ardından Balıklıgöl Yerleşkesi’ni gezen konuklar, gece aydınlatmasıyla bambaşka bir güzellik kazanan Balıklıgöl’e hayran kaldılar.

Balıklara hem gece hem de gündüz yem atan büyükşehir belediye başkanları, tuttukları dilekte Türkiye’nin huzur ve refahının sürmesi temennisinde bulundular.

 

Eşleri, çocukları ve bazı belediye çalışanlarıyla birlikte geldikleri Urfa’da tarihi ve turistik yerleri gezen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Şanlıurfa’ya hayranlık duyduklarını ifade ettiler.

 

GÖBEKLİTEPE ve AMAZON KRALİÇELERİ GEZİLDİ

Dünya’nın ilk tapınağı olarak gösterilen 11 Bin 500 yıllık tarihi geçmişe sahip Göbeklitepe’yi gezen konuklar, burada Turizm Rehberi Serdar Avcı’dan bilgi aldılar.

 

Göbeklitepe’de gün yüzüne çıkarılan eserleri uzun uzadıya inceleyen büyükşehir belediye başkanları cuma namazını ise Balıklıgöl’ün hemen yanında Halil-ül Rahman Camiinde kıldılar. Cuma namazı çıkışında vatandaşlarla kucaklaşan belediye başkanları Balıklıgöl’de hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler. Öğlen yemeğinin ardından Haleplibahçe Mozaiklerini gezen misafirler, buradaki tarihi eserleri hayranlıkla incelediler.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.