banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Mehmet Haberal 23 ay sonra silivri cezaevinde

Mehmet Akif Hastanesi'nde kalan Ergenekon davası sanğı Mehmet Haberal'la ilgili Adli Tıp Kurumu raporu tamamladı. Nisan 2009 yılından beri hastanede kalan Haberal, raporun gelmesi üzerine Silviri Cezaevi'ne gönderildi. 

Başkent Üniversitesi eski Rektörü Mehmet Haberal, Ergenekon soruşturması çerçevesinde gözaltına alındıktan sonra cezaevine gönderildikten hemen sonra hastaneye sevkedildi.

İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Servisi'nde 2 yıla yakın  kalan ve gizlenen rapor skandalı yüzünden doktorlar hakkında soruşturma açılan  Mehmet Haberal daha sonra Mehmet Akif Ersoy Hastanesi'ne sevkedildi.

HABERAL SİLİVRİ'DE

Adli Tıp Kurumu tarafından yeniden sağlık kontrolünden geçirilen Mehmet Haberal, kurumun raporunun ilgili birimlere ulaşmasından sonra bu akşam saatlerinde Silivri Cezaevi'ne gönderildi.

İkinci ''Ergenekon'' davasının tutuklu sanığı eski Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal, tedavi gördüğü hastaneden sevk edildiği Silivri Cezaevine getirildi.

Bir süredir tedavi gördüğü Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden cezaevine sevk edilen Haberal'ın içinde bulunduğu ambulans, iki jandarma eskort aracıyla birlikte Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesine giriş yaptı.

Haberal'ın bu geceyi 4 No'lu cezaevinde geçireceği öğrenildi. haber7.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.