banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Mehmet Altun'dan Vekiller Faks...

Altun gönderdiği Faksta; Anayasa değişikliğini bitirilip bir an önce Türkiye'nin asıl gündemi olan işsizlik ve Esnafların durumlarının iyileştirilmesi istedi. işte Altunun Şanlıurfalı Vekiller gönderdiği faks:

SAYIN ŞANLIURFA MİLLETVEKİLLERİNİN DİKKATİNE- ANKARA

TARİH:22-04-2010

SAYI   :2010/31

         Sayın Milletvekillerimiz..

         TBMM'inde görüşülmekte olan Yeni Anayasa konusunda günlerden beri yaptığımız birebir görüşme ve araştırmaya göre üyelerimiz ve halkımız sizden bu kanuna toplu olarak birlik ve beraberlikle Türkiye'nin ortak menfaati için oylamada  "TAM DESTEK" vermenizi ve bir an önce Türkiye'nin asıl gündemi olan işsizlik ve Esnafların durumlarının iyileştirilmesi konularında gayretlerinizi istemektedirler.

         Bu hususu bilgilerinize sunar gerekenin yapılmasını saygılarımızla arz ederiz.

                   Mehmet ALTUN

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı  Tel:  0,414,314 58 09  Fax: 314 57 66 —0,532,462 38 76     maltun63@windowslive.com

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.