banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Mehmet Altun'dan Teşekkür Mesajı

Seçimlerin geride kaldığını belirten Başkan Mehmet Altun, Bakkal esnafı, birlik ve beraberlik içerisinde kalkınması için elinden gelen gayreti göstereceğini belirtti.

Demokratik bir ortamda seçimlerin yapıldığına dikkat çeken Altun, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Pazar günü yapılan Odamızın olağan seçimi gayet güzel ve sükunet içerisinde başarılı bir şekilde gerçekleşmiştir. Bana ve yönetim kuruluma gösterdiğiniz güven ve teveccüh için Teşekkür ederim.  Odamız daha da güçlenmiştir. Bu günden itibaren oy veren ve vermeyen ayırımı yapmadan daha güzel hizmetleri vermenin gayreti içerisinde olacağız.  Seçime gelen ve gelemeyen, bize destek veren ve vermeyen bütün üyelerimize yürekten teşekkür ederim. Hepinize hayırlı işler ve bol kazançlar dilerim. Seçimimiz öncelikle Camiamıza ve Ülkemize hayırlara vesile olsun" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.