banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

Meğerse baba, kızı öldürüp fıstık bahçesine gömmüş
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca faili meçhul olayların aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışma ve operasyonlar sonucu;
26 Aralık 2011 günü İl Merkez Yığınak ve Höyüklü köylerinde icra edilen devriye faaliyeti esnasında, fıstık bahçesinde toprağa gömülü vaziyette kimliği belirsiz bir kadın cesedi bulunmuştur.
Yapılan çalışmalar sonucunda, şahsın ateşli silah ile öldürüldüğü anlaşılmıştır. Olayı araştırmak ve aydınlatmak üzere kurulan özel çalışma ekibince maktulün parmaklarında sarılı olan yara bantlarından muhtemelen bölgeye çalışmaya gelen tarım işçilerinden olduğu değerlendirilerek çalışmalara bu yönde ağırlık verilmiştir. Yedi ay süren çalışmalar sonucunda, o dönemde bölgede  çalışan tüm tarım işçileri tek tek tespit edilmiş, işçilerin tamamına ulaşılarak araştırılmıştır.
Yapılan çalışmalar sonucu, bulunan cesedin H.Ş.K olduğu, olay tarihinde ailesi ile birlikte maktulün ölü olarak bulunduğu bölge civarında göçer olarak kaldıkları tespit edilmiş, cinayet zanlısı baba A.K Akçakale ilçesi Naneli köyünde kaldığı barakada yakalanmıştır. Şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine kapatılmıştır" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.