banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Meclisten Genel Sekreter Büyükhatipoğlu'na kitapçık tepkisi
Yaklaşık 1 saat süren toplantının tamamı il özel idarenin hazırladığı kitapçığa yer verildi.

 

Şanlıurfa İl Genel Meclisi Mart ayı 1. olağan toplantısı İl Özel İdaresi Binası’nda bulunan il genel meclisi toplantı salonunda yapıldı.

 

Toplantıya başlanmadan önce “Şanlıurfa İl Özel İdaresi 2011 Yılı Faaliyet Raporu Kitapçığı” dağıtıldı. Kitapçığı inceleyen meclis üyelerinden şikâyetler art arda gelmeye başladı.

 

Meclis üyeleri kitapçıkta yer alan “İl Genel Meclisi’nin görevleri” kısmında belirtilen faaliyetlerin aslında “İl Özel İdaresi’nin faaliyetleri ve görevleri” olduğunu ileri sürdü

 

Şikâyetler gelemeye devam edince meclis üyesi Ömer Kapaklı söz alarak, “şayet bu konuda deneyimlerimizden faydalanılmak için bize danışılmış olsaydı, fahri olarak yardım ederdik. Bu skandal durum da yaşanmazdı” dedi.

 

 

Yoklama ve bir önceki toplantıya ait tutanak özetlerinin okunmasıyla başlayan gündem görüşmeleri dilekçelerin kabulü, meclise sunulması ve komisyonlardan gelen raporların görüşülmesiyle devam etti.

 

Sonraki kısmı rutin geçen toplantıya yarın saat 10.30’da mart ayı ikinci birleşiminde devam edilmek üzere ara verildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.