banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Candeias Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig

MECLİS ÜYELERİNDEN VALİ GÜVENÇ'E ZİYARET


İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz ve Daimi Encümen üyeleri ile Grup Başkan vekilleri, Şanlıurfa Valiliğine yeni atanan Celalettin Güvenç’e “Hoş geldin” ziyaretinde bulundular.
İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz  Daimi Encümen üyeleri Mehmet Demirkan,Celal Bayık,Feyyaz Soylu,Bozan Kılıç,Halil Ateş, ve Fethi Yavuzel  ile Grup Başkan vekilleri,A.Kadir Kol (Ak Parti),İbrahim Bucak(DP) Zeynel Taş (BDP, Şanlıurfa Valiliğinde Vali Celalettin Güvenç’i makamında ziyaret ettiler. Valiler kararnamesi ile Manisa Valiliğinden Şanlıurfa’ya Vali olarak atanan Celalettin Güvenç; Şanlıurfa’da görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.
Güvenç; “İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz ve Daimi Encümen üyeleri ile Grup Başkan vekillerine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz ise, Valiler kararnamesi ile Şanlıurfa’ya vali olarak atanan Celalettin Güvenç’e hoş geldiniz ziyareti yaptık. Sayın Valimizin şehrimize çok büyük katkılarda bulunacağına inanıyoruz. Başarılar diliyoruz.” dedi.
Daha sonra ziyaretler kapsamında, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz ve Daimi Encümen üyeleri ile Grup Başkan vekilleri, Celalettin Güvenç ile makamında görüştü. Daimi encümen üyeleri ile grup başkan vekillerini Vali Güvenç ile tanıştıran İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz Vali Güvenç’e yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.