banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Meclis karar aldı; Akçakale cezaevi yapılacak

Şanlıurfa İl Genel bu sabah Mustafa yavuz Başkanlığında Eylül 2012 birleşimde yaptığı toplantıda, Şanlıurfa Akçakale ilçe cezaevi sorunun çözülmesi için karar alarak, İlçe Cezaevinin yapılması için Özel idareye ait araziyi Maliye hazinesine devir kararını aldı.

İl Genel Meclis Müdürü Fethi Yaban'ın bir önceki toplantıya ait tutanak özetini okuması ve meclis üyelerinin verdikleri dilekçelerinin kabulünden sonra Komisyonlarda gelen raporlar görüşüldü.

İl Genel Meclisi, mülkiyeti Özel idaresine ait Kurtuluş mahallesinde bulunan 340 m2 lik tarihi tescilli evin, Türkiye İsrafı önleme Vakfı Şanlıurfa Mikro Kredi şubesinin faaliyetlerini yürütmek üzere protokol hükümleri dahilinde tahsisine karar verdi.

İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, devam eden meclis görüşmelerinde Şanlıurfa için her ay önemli kararların Meclis üyeleri tarafından alındığını ifade ederek; “Meclisimizin değerli üyeleri, kurumlarımızdan gelen ve Şanlıurfa'yı yakından ilgilendiren her projeyi destekliyor. Bugün Akçakale ilçesine yapılması planlanan Cezaevinin arsa sorunu ve Mikro kredi şubesinin faaliyet göstereceği mekanın sağlanması için oy birliği ile karar aldık, çalışmalarımızı sürdürüyoruz' dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.