banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Meclis 2.Toplantıda bir dizi karar aldı

Şanlıurfa Belediye Meclisi Aralık Ayı 2. Birleşim Toplantısı, Belediye Başkan Vekili Habib Arslan başkanlığında yapıldı.

       Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, 12 ana gündem maddesinden 9’u görüşülerek karara bağlandı.

Buna göre;

     *Telefon, Elektrik ve Doğalgaz gibi kamu hizmetleri için yapılacak olan altyapı kazılarında ilgili kurum ve kuruluşların yanı sıra kişilerle yapılacak protokollerde Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’ya yetki verilmesi hususunda karar alındı.

     *Şanlıurfa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Makine Parkı’nda hizmet veren bir iş makinesinin 2014 yılına kadar Hilvan Belediyesi’ni tahsisi edilmesine karar verildi.

     *Depremde zarar gördüğü gerekçesiyle ibadete kapatılan ve tadilattan geçirilen Yenişehir Özlek Camisinin yer aldığı arazinin Şanlıurfa İl Müftülüğü’ne tahsis edilmesi ve 1 adet motosikletin alınması hususunda oy birliğiyle karar verildi.

    *Şanlıurfa Belediyesi’nde çeşitli birimlerde istihdam edilen 7 adet Tam Zamanlı Sözleşmeli Personel, 1 adet Kısmı Zamanlı Sözleşmeli Personeller ve 40 adet Geçici İşçi Vizeli Personellerin 1 yıllık süre ile tekrar aynı birimlerinde görevlendirilmesine ilişkin karar alındı.

    *Belediye mücavir alan sınırları içersinde yapılan İmar Planı Doğrultusu’nda (Ahmet Yesevi, Devteşti, Batıkent(TOKİ) v.b birçok yeni cadde ve sokaklara numarataj yapılması hususunda karar alındı

    İmar komisyonuna havale edilecek dosyalar, imar komisyon raporları (İmar Tadilatları), Şanlıurfa Belediyesi 2011 Yılı Performans Esaslı Bütçe Programı’nın görüşülmesi ve Şanlıurfa Belediyesi 2011 Yılı Malı Bütçesinin Görüşülmesi başlıklı gündem maddeleri ise yarınki birleşim toplantısına bırakıldı.

   Belediye Meclisi Aralık Ayı 3. Birleşim Toplantısı, 8 Aralık 2010 Çarşamba(Yarın) Saat 14’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.