banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Mavi Marmara Gazisini Hastanede ziyaret ettiler
İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkan Yarımcısı Ömer KESMEN, İHH İnsani Yardım Vakfı Şanlıurfa İl Temsilcisi Behçet ATİLA ve Hastane Müdür Yardımcısı Abdullah ALPAY Mavi Marmara gazisi Mustafa BATIRHAN’ı tedavi gördüğü Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma hastanesinde ziyaret ettiler. Önce ameliyatı gerçekleştiren Op.Dr. Özer HATİPOĞLU’yu ziyaret ederek hasta hakkında bilgi aldılar. Doktorunun belirtiğine göre Mustafa’nın durumu iyiye gidiyor. İHH yetkilileri doktora teşekkür ettikten sonra Mustafa BATIRHAN’ı tedavi gördüğü odasında ziyaret ettiler. Kefaret olsun dileklerini ilettiler. İHH yetkilileri, Vakfın her zaman yanlarında olacaklarını, her türlü ihtiyaçlarını karşılayacaklarını belirttiler. İHH Şanlıurfa İl Temsilcisi Behçet ATİLA da “Mustafa’nın doktoru ile sürekli irtibatlıyız, anormal bir durum yok, İnşallah Mustafa kardeşimiz en kısa sürede taburcu olup evine dönecek” dedi.



Gönüllüler, 5 yıldan beridir İsrail ambargosu altındaki Filistin’in Gazze şeridine gemilerle yardım götürülürken, 31 Mayıs 2010 tarihinde korsan İsrail terör devleti tarafından saldırıya uğrayanmış 9 kişi şehid olmuş 54 kişi yaralanmıştı. Mavi Marmara gemisi yaralılarından Mustafa Batırhan da o 54 kişiden biri. 20 gün önce Ankara’da ikinci kez ameliyat olmuştu. Tekrar fenalaştığı için 10 gün önce Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınarak, ameliyat edilmiş.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.