banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Marmara Denizinde hamsi bereketi

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Kocaman Balıkçılık İthalat ve İhracat Limited Şirketinin ortaklarından Osman Kocaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şu anda denizin veriminden mutlu olduklarını söyledi.

Kocaman, şunları kaydetti:

Şu ana dek avlanan balıklar çok iri. Bölgemizde bu yıl, geçen yıla göre daha iyi bir sezon geçireceğimizi tahmin ediyorum. Sular soğudukça, hem palamut hem de hamsinin artacağını düşünüyorum. Geçen hafta fırtınalı havaların ardından Marmara Denizinde hamsi, bol çıkmaya başladı. Şu anda hem İstanbul Boğazı hem Karadeniz hem de Marmara Denizinde palamutçuluk başladı. Bu balıkların 3-5 gün içinde Bandırma Körfezine girmesini bekliyoruz. Daha sonra balıkçılığımızın hız kazanacağını söyleyebilirim.

Öte yandan, bu sabah Bandırma Balık Haline gelen yaklaşık 3 bin kasa hamsinin kasası 15-20 lira, bin 500 çift palamutun ise çifti 12-18 liradan satıldı.

AA



Etiketler:  Marmara Deniz Hamsi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.