banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Mardinlilerden belediyeye çöp tepkisi

Mardin'de kar yağışı ile birlikte toplanmayan çöplere vatandaşlar tepki gösterdi. Cadde ve sokak aralarında adeta çöpten tepeciklerin oluştuğu Yenişehir ve 13 Mart mahallerinde ikamet eden vatandaşlar, belediye yönetimine tepki göstererek çöplerin ivedi bir şekilde temizlenmesini istedi.

Yenişehir Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlardan Ayşe Pamukçu, kaldırımlarda biriken çöplere tepki göstererek, “6 gündür belediyeden bir Allah'ın kulu gelip de bu çöpleri toplamıyor. Bu nasıl hizmet anlayışıdır. Günlük temizlenmesi gereken çöpler, önce kar yağışından belki 2. günü temizlenir dedik ancak kaç gün oldu halen aynı halde duruyor. Bu çöpler artık etrafa kötü koku salmaya başladı. Bu şekilde giderse zaten ortada bir salgın hastalık var. Bu mikroplar sayesinde artık salgın başlarsa kimse şaşırmasın.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.