banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Mardin'deki feci kazada ölü sayısı 4'e yükseldi

Mardin merkez Artuklu ilçesi Vali Ozan Caddesi üzerinde dün gece 3 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan trafik kazasında ağır yaralanan Mehmet Cagın da hayatını kaybetti. Böylece feci kazada ölü sayısı 4’e yükseldi.

 Kaza, dün gece Vali Ozan Caddesi üzerinde meydana gelmişti. Mardin Devlet Hastanesine 100 metre uzaklıkta başka bir aracın sıkıştırdığı iddiasıyla yoldan çıkan Mehmet Turay’ın yönetimindeki 34 AYN37 plakalı otomobil, kaldırıma çıkmış ve kaldırımdaki ağaç ve elektrik panosunun ardından kaldırımda yürüyen yayalara çarpmıştı.  

Feci kazada Mehmet Habat Yıldırım, Abdulkadir Özer ve Mehmet Abay olay yerinde hayatını kaybetmişti. Kazada ağır yaralan Mehmet Çağın, kaldırıldığı özel bir hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.  (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.