banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

Mardin'de şüpheli çanta paniği

Mardin merkez Artuklu ilçesinde bir otobüs durağına bırakılan bir çanta, paniğe neden oldu. Bomba imha uzman ekipleri tarafından fünye ile patlatılan çanta boş çıktı.

Olay, akşam saat: 18.00’de Yenişehir Mahallesi Vali Ozan Caddesi üzerinde bulunan bir otobüs durağına meydana geldi. Yolcuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, alanı boşaltarak ve yolu trafiğe kaparak çevrede güvenlik önlemi aldı. Polis ekipleri, durumu uzman ekiplere bildirdi.

Şüpheli çantanın bulunduğu alana gelen bomba imha uzmanı ekipler, çantayı fünye ile patlattı. Fünye ile patlatılan çanta boş çıktı. Yaşanan hareketliliğin ardından otobüs durağı tekrar vatandaşın kullanımına tekrar açıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.