banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Mardin'de şüpheli araç ile çanta paniği

Mardin merkez Artuklu ilçesi 13 Mart Mahallesi’nde bulunan bir parkın içinde bırakılan şüpheli çanta polisi harekete geçirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Olay yerinde yolu trafiğe kapatan polis ekipleri, bomba imha uzman ekibini çağırdı. Bomba imha uzmanları tarafından kontrollü bir şekilde patlatılan çanta boş çıktı.

Olay yerinde park halinde 32 YR 469 plakalı araçta inceleme yapan bomba uzmanı polisler, aracı şüpheli bularak sahibine ulaşmaya çalıştı. Yaklaşık bir saat araç sahibine ulaşılamayınca aracın ön çamı fünye ile patlatıldı. Araçta yapılan aramada her hangi bir bulguya rastlanılmadı.

Araçta yapılan detaylı aramaların ardından araç çekici yardımıyla otoparka çekildi.

Mahalleli, araç ve çantanın boş çıkmasıyla rahat nefes alırken cadde tekrar araç trafiğine açıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA)    

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.