banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Mardin'de elektrik mühendisleriyle toplantı

Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Elektrik Mühendisleri İl Temsilciliği’nin ev sahipliğinde “Elektrik Tesisleri Genel Şartnamesi ve Uygulama” esaslarıyla ilgili bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Vekili Mesut Ağrakçe, müdür yardımcıları Halil Kösesoy ile Alaattin Demirat, Mardin Elektrik Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Neslihan Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri Ramazan Dağ, Murat Taş, Serhat Ceylan katıldı.

Mardin’de yapılan elektrik uygulamalarının kamu tarafından yayınlanan şartnamelerin ulusal ve uluslararası kabul görmüş standartlara uygun olması gerektiğini kaydeden Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Vekili Mesut Ağrakçe, “İlimizde faaliyet gösteren müteahhitlerin ve uygulayıcıların Genel teknik şartnamelerde belirtilen projelendirme, malzeme ve uygulamalarda gerekli hassasiyetlere riayet edilmesiyle ilgili olarak Mardin Elektrik Mühendisleri Odasının yönlendirici ve eğitici uygulamalarına ihtiyaç vardır. Oda yönetiminden, iş güvenliği ve insan hayatını esas alan projelendirme ve uygulama esasların iyi anlaşıldığı çalışma ve toplantılar düzenleyerek konuyla ilgili farkındalığı arttırmasını bekliyoruz. Oda’nın yapacağı bu katkılar, binalarımızın daha güvenli olmasını sağlayacaktır.” dedi.

Mardin Elektrik Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Neslihan Çiçek ise “Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün odamıza yaptığı bu çalışma ziyaretinden çok memnun olduk. Bu konularda da gerekli hassasiyeti gösterdiği için Mardin Valiliğine teşekkür ediyorum. İlimizdeki mevzuatlara uygun projelendirme ve uygulamalardaki eksikliklerin farkındayız. Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, belediyeler ve üyelerimizle yapacağımız görüşmeler ve toplantılarla sorunları aşacağımıza inanıyorum.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.