banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Mardin'de asayiş toplantısı

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak başkanlığında “İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon” toplantısı yapıldı. Güvenlik konularının görüşülüp, alınacak tedbirlerin kararlaştırıldığı toplantıya 70. Mekanize Piyade Tugayı ve Garnizon Komutanı Salih Kırhan, Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdür Vekili, İl Jandarma Komutanı, ilçe emniyet müdürleri ve ilçe jandarma komutanları katıldı.

Özellikle 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde vatandaşların güvenli bir şekilde oylarını kullanabilmeleri için alınacak önlemlerin gözden geçirildiği toplantıda kurumlar arası koordine gerektiren hususların görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.