banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Mardin'de 5 PKK'li tutuklandı

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açılamada, Kızıltepe’de 2 kişi, Dargeçit ilçesinde ise 3 kişinin düzenlenen PKK operasyonlarda gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada, gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildikleri aktarılırken, 5 şahsın da tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildiği kaydedildi.

Açıklamanın devamında, “Kızıltepe İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir sokak üzerinde yüzleri maske ile kapalı grubun dağıtılması amacıyla yapılan müdahale ve yakalama çalışması neticesinde yakalanan Ş.S (20) ve E.V (20) isimli şahıslar haklarında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldıkları Adli Makamlarca ‘Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak’ suçundan tutuklanarak, Mardin Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

Sokağa çıkma yasağı ilan edilmesinin ardından 12.10.2015 günü Dargeçit İlçesi Bahçebaşı Mahallesindeki bir ikamette yapılan aramada gözaltına alınan H.Ş (35), M.Ş.T (46) ve L.A (32) isimli şahıslar haklarında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldıkları Adli Makamlarca ‘Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak’ suçundan tutuklanarak, Mardin Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmiştir.” denildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.