banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Mardin Valiliğinden vahim iddia

 Mardin ve ilçeleri başta olmak üzere bölgede devam eylemlerin bilançosu her geçen artıyor. 3 gündür eylemlerin devam ettiği Mardin’de ölü sayısı 6’yı buldu.  

Mardin Valiliği ise 3 gündür devam eylemlerle ilgili yazılı açıklamada bulundu. Açıklamada olayları tırmandırmak amacıyla PKK’lilerin halkın üzerine ateş açıp galeyana getireceği iddia edildi.

PKK’liler Kızıltepe’de 2 kişiyi katletti

Bugün saat 19.00’da Kızıltepe ilçe merkezinde göstericilerce durdurulan araçta bulunan 2 erkek şahsın göstericiler tarafından ateşli silahla vurulduğu belirtilen açıklamada, araçların daha sonra yakıldığı ve cesetlerin yere atıldığı ifade edildi.

Dargeçit’te silahlı çatışma: Bir yaralı

Dargeçit Polis Merkezi’ne saat 20.30 civarında uzun menzilli silahlarla saldırı yapıldığı belirtilen açıklamada, “Saldırı üzerine, verilen karşılık sonrası saldırganlardan bir erkek şahıs yaralanmış ve Dargeçit Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştır.” denildi.

“Halkın üzerine ateş açıp galeyana getirilecek”

Açıklamanın devamında, “Diğer taraftan 08.10.2014 tarihinde alınan bilgiye göre yasa dışı örgüt mensuplarının tahrik edip olayları tırmandırmak amacıyla halkın üzerine ateş açıp galeyana getirecekleri öğrenilmiştir. Valiliğimizce her türlü kanunsuz olayları önlemek için sabır ve titizlik içinde yoğun bir çalışma sürdürülmekte ve hukuk devleti kuralları çerçevesinde önleyici tedbirler alınmaktadır.” ifadeleri kullanıldı. (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.