banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Mardin Valiliği'nden Bagok açıklaması

Mardin Valiliği Bagok Dağı’nda çıkan çatışmalar sonrası yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, Nusaybin'de 1 Ekim Perşembe günü Bagok Dağı’nda bir operasyon yapıldığı ve çatışma çıktığı hatırlatıldı.

5 asker ve bir geçici köy korucusunun yaralandığı belirtilen açıklamada, ağır yaralı olan bir askerin ve geçici köy korucunun helikopter ile Mardin Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği aktarıldı.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralı askerin yaşamını yitirdiği hatırlatılan açıklamada, biri ağır olmak üzere diğer yaralı askerlerin ve geçici köy korucunun tedavilerine devam edildiği ifade edildi.

Valilik açıklamasında, ayrıca bir kadın PKK’linin çıkan çatışmada ölü olarak ele geçirildiği kaydedildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.